2018年2月28日 星期三

228 韋太烹飪教室12週年生日快樂 !



今天228日,就是   [韋太烹飪教室] 成立12週年的紀日。

12年的時間話長唔長,話短唔短,要努力編寫其實都好難。
我自問都係越來越懶,無心去打理,只是每星期通知大家網上專欄食譜出左,希望大家繼續支持 ! 

由於時代早已轉變為手機年代。大家每天都只會利用手機在網上社交平台看資訊都有排看,還邊到有人去睇Blog ? 

我又唔識用新科技手機去自拍及剪接食譜,不如留機會給其他人上位吧 !   我不是喜歡去爭取名利,當初係為分享食譜而去學寫 Blog ,之後才有機會出書及得到大家的認同。

我的學習態度係 [學無止境],有機會仍然不停去學習,學到的知識一定與大家分享 ! 

2016-2017 年外出進修中醫課程,希望能夠學多一些中藥保健知識,可以利用食療養生,減少病痛。

今年慶幸出版社支持,能夠讓韋太將所學到的知識與大家分享,現正籌備第13本個人創作食譜,希望大家支持 ! 


今年會再度推出韋太第13本個人創作食譜,將會在書展前推出,屆時第一時間會通知大家,


請大家每日都留意韋太在Facebook 分享的信息 !

韋太在此多謝各位朋友、同學及粉絲們的支持,
我會持續進修,將我所學到的知識與大家分享 !


[韋太烹飪教室] Facebook 粉絲專頁


請大家入去Facebook 專頁 按 [Like]支持韋太 !